Porselein schilderen


Op bestaand wit porselein kunt u met porseleinverf de leukste persoonlijke werkstukken maken, ervaring in teken of schilderen is niet nodig. Met deze methode kunt u op elk bestaand porselein schilderen.

U maakt een keuze uit ons assortiment porselein en brengt hier vervolgens een motief op aan. De motieven kunt bij ons vinden, we hebben voorbeelden genoeg. Of u kunt zelf wat ontwerpen. Met porseleinverf kleurt u het motief in, na het drogen van de verf wordt het werkstuk gebrand. Het branden gebeurd op 800 graden in een keramiekoven en duurt ca. 12 uur. Door de hitte versmelten het glazuur en de op glazuurverf, hierdoor is het werkstuk vaatwasmachine bestendig. Zo kunt u lang van uw zelf gemaakt werkstuk genieten.

Deze workshop is zeer geschikt voor groepsuitjes, vrijgezellenfeestjes en kinderfeestjes.

De kosten van deze workshop bedragen €14,95 per persoon Dit is inclusief alle materialen, koffie/thee iets lekkers en natuurlijk het bakken van het werkstuk en exclusief het porselein.

terug

 

!
!

Wilt u meer informatie over een Workshop of over een Gezellig dagje uit bij Creatief28? Vraag deze dan gemakkelijk aan door het Contactformulier op de website in te vullen. Ook staan wij u graag telefonisch te woord de mogelijkheden hiervoor vindt u op de Contactpagina.

!