Groepsuitje


Keramiek of porselein schilderen; ontdek de creatieve kant van je collega’s of vriendinnen eens. Help ze hun creatieve kant ontdekken, sommige mensen weten niet eens dat ze deze hebben.

Het leuke van de twee aangeboden technieken is dat iedereen het kan. Met leuke voorbeelden die je met een potlood eigenhandig of met overtrekken op het te beschilderen voorwerp zet, kan iedereen een leuk werkstuk maken in een ontspannen sfeer onder begeleiding.

Er zin voldoende ideeën om je een paar uur te vermaken. Je kunt bijvoorbeeld ook met z’n alle een tegel tableau maken voor bijvoorbeeld de kantine of ontvangstruimte. Of iedereen beschilderd zijn eigen voorwerp. Tijdens vrijgezellenfeestjes kun je samen een theeservies voor de bruid beschilderen.

De tijdsduur van de workshop is 2 ½ uur en kost € 14,95 per persoon. Dit is inclusief het gebruik van de glazuurverven, verwerkingskosten, koffie/thee met iets lekkers en exclusief porselein of bisque. De prijzen van de te beschilderden voorwerpen zijn vanaf € 5,-.

Maar u kunt er ook een gezellige dag van maken. U wordt om 10.00 uur ontvangen met koffie/thee en gebak. Daarna zoekt u een voorwerp uit om te beschilderen en gaat aan de slag. Om 12.30 uur staat er een lekkere lunch voor u klaar. Na de lunch kunt u  bij mooi weer nog even een wandeling door het bos van Zuylestein maken en daarna uw werkstuk afmaken. Om ca.15.30 uur is de afronding met eventueel een glaasje wijn.

Kosten van deze workshop zijn € 49,- per persoon exclusief het te beschilderen voorwerp.

 

!
!

Wilt u meer informatie over een Workshop of over een Gezellig dagje uit bij Creatief28? Vraag deze dan gemakkelijk aan door het Contactformulier op de website in te vullen. Ook staan wij u graag telefonisch te woord de mogelijkheden hiervoor vindt u op de Contactpagina.

!